Weekend van de klant 2023

Weekend van de Klant 2023 zit erop Unizo Nationaal kijkt terug op een zeer geslaagde editie. Met 12.500 deelnemende handelaars en 11% meer geregistreerde transacties scoren we veel beter dan tijdens een gemiddeld weekend. In Merksplas valt het Weekend van de Klant steeds samen met Merksplas kermis. Dat is een beetje ongelukkig omdat de centrumstraten dan afgesloten worden en de klanten moeilijker de weg naar onze winkels vinden. Normaliter heeft het Weekend van de Klant volgend jaar plaats op 5 en 6 oktober 2024. Unizo Merksplas denkt eraan om dit feestweekend met één week te vervroegen en te verplaatsen naar 28 en 29 september 2024. We kunnen onze klanten dan in normale omstandigheden ontvangen en hen bedanken met een passend cadeautje. De stad Leuven was dit jaar gastgemeente voor het Weekend van de Klant. Geniet na van het weekend in Leuven via deze video.

Weekend van de Klant 2023 zit erop, geef je mening!  

Weekend van de Klant 2023 zit erop. Wij vonden het met 12.500 deelnemende handelaars en met 11% meer transacties dan een gemiddeld weekend alvast een zeer geslaagde editie.  

We horen graag wat jij ervan vond! Vul onze korte tevredenheidsenquête in en deel jouw ervaringen, zo kunnen wij het event verder optimaliseren. 

Het kost slechts enkele minuten van je tijd, maar je inzichten zijn voor ons van onschatbare waarde.  Bedankt voor je deelname en je steun aan het fysiek winkelen in België! 

Tot volgend jaar op 5 en 6 oktober 2024 !

Vele groeten,  

Het Weekend van de Klant team

Geef je klanten nog een laatste cadeau

Om dit succes te vieren, verlengen we onze Weekend van de Klant wedstrijd.
Je kan je klanten toegang geven tot de wedstrijd door onze Facebook post te delen. 

Geniet na van het Weekend in Leuven

Deel op :