Under contruction

Het was druk de afgelopen weken aan de bestuurstafel. Een aantal projecten werden opgestart in nauwe samenwerking met het gemeentebestuur.

Kerstverlichting centrumstraten
De kerstverlichting werd definitief aangekocht door de gemeente en de technische dienst zorgt voor de plaatsing ervan. De kerstverlichting wordt ontstoken op 7 december 2023, de dag na Sinterklaas en brandt tot en met Driekoningen op 6 januari 2024. De kerstverlichting zorgt voor de nodige sfeer in de centrumstraten en wordt bovendien gratis aangeboden door de gemeente.

Nieuwe banners
Momenteel wordt er gewerkt aan het ontwerp en layout van nieuwe banners. In samenwerking met de Fotoclub Merksplas zoeken we naar passende beelden en slogans om Merksplas in de kijker te zetten. In de loop van de maand april ronden we af en  hijsen we de vlag.

Digitale Spetsersbon
In Merksplas gebruiken we nog altijd een gedrukte versie van de Spetsersbon. Intussen kwamen twee
firma’s hun versie voorstellen van een digitale geschenkbon. De dienst onthaal en communicatie samen met  de financiële dienst van de gemeente bekijken beide opties. Na goedkeuring door het college kan er snel geschakeld worden.

Bedrijvengids Merksplas
De bedrijvengids Merksplas is nog volop in ontwikkeling. Wil je  jouw bedrijf gratis toevoegen?
Bekijk dan even de mogelijkheden op https://www.merksplas.be/bedrijven.
Vul snel de rubrieken “Algemeen – Contact – Openingsuren – Bestanden – Stratenplan” in en je staat onmiddellijk te blinken op de website van de gemeente. Doen dus.

Deel op :